۱۶ اسفند ۱۳۹۲، ۹:۳۷

اربعین ارتحال آیت‌الله موحد ابطحی در ساری برگزار شد

اربعین ارتحال آیت‌الله موحد ابطحی در ساری برگزار شد

ساری - خبرگزاری مهر: مراسم یادبود چهلمین روز ارتحال عالم ربانی آیت الله سید محمدباقر موحد ابطحی عصر پنجشنبه با قرائت پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی در ساری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم چهلمین روز گذشت عالم ربانی آیت‌الله موحد ابطحی که عصر پنجشنبه در مسجد جامع ساری برگزار شد، پیام تسلیت مقام معظم رهبری قرائت شد.

همچنین در این مراسم پیامهای تسلیت، آیت الله صافی گلپایگانی، آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله صادق آملی، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، علی لاریجانی رئیس مجلس و سید علی اکبر طاهایی استاندار سابق مازندران قرائت شد.

این مراسم با حضور آیت الله نظری خادم الشریعه، جمعی از مردم و روحانیون مازندران در مسجد جامع ساری برگزار شد.

آیت‌الله عبدالله نظری خادم الشریعه در پیامی به مناسبت اربعین درگذشت سید محمد باقر موحد ابطحی بیان کرد: یاد و نام فخر العلما مرحوم ابطحی در اذهان و افکار مردم مازندران مهد تشیع همیشه زنده و بلند آوازه است به جهت خدمات و آبادانی های که انجام داد.

آیت الله نظری خاطرنشان کرد: جدیت و تاثیر نفوذ آن عالم ولایی در نشر، اقدام ، انتشار و اهتمام جهانی شدن دهه غدیر که از افتخارات و اعتبارات استان است.

حجت‌الاسلام مرتضی اعتمادیان استاد حوزه و دانشگاه نیز اظهار داشت: آیت الله ابطحی عالم دلسوخته و عاشق اهل بیت بود و مجلس علما پر فضیلت و ارزشمند است و برگزاری مراسم بزرگداشت برای مرحوم آیت الله ابطحی امری ارزشمند است.

آیت الله سید محمد باقر موحد ابطحی در 2 اسفند 1306 ه.ش در خانواده‌ای اهل علم و معرفت در اصفهان متولد شد، پدرش آیت الله سید موحد ابطحی از علمای اصفهان بود.

این عالم عالیقدر مقدمات و دروس سطح را در حوزه علمیه اصفهان نزد پدرو استادانی همچون حضرات آیات حاج آقا رحیم ارباب و شیخ محمود مفید آموخت و در سن 17 سالگی برای ادامه تحصیل به قم رفت و در مدرسه حجتیه اقامت گزید و از محضر آیات عظام سید حسن بروجردی، سید محمد حجت کوهکمرهای و امام خمینی بهره گرفت و برای دانش بیشتر به نجف اشرف سفر کرد.

وی پس از مراجعت از نجف اشرف با تاسیس مدرسه و مرکز پژوهشی "الامام المهدی" در قم، به گردآوری اخبار و احادیث اهل بیت(ع) همت گماشت و ره آورد آن انتشار دهها کتاب ارزنده همچون صحیفه السجادیه الجامعه، صحیفه الامام الرضا (ع) است.

از فرازهای شگفت در زندگی این اندیشمند وارسته، توسل به امام زمان (عج) است که به پشتوانه آن به کامیابی های بزرگی در امور فرهنگی و عمرانی ساخت بیمارستان، درمانگاه، مساجد، مدارس و ... دست یافت.

کد خبر 2250903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha